magsjuka

allting började i torsdags. jag la en kräka utanför huset när jag skulle gå och hämta bilen. "det är bara för att jag är nervös fr att jag skall öppna och stänga butiken idag" tänkte jag. gick och hämtade bilen och började färden mot uppsala. vägen var ju som ett krockat skithus. bedrövlig alltså. jag körde väl i 60 ungf på 90-vägen. jag kom fram 2 minuter innan jag började.  som tur var så va parkeringsautomaten trasig också! hela dagen gick suveränt och vid 18:40 lämnade jag uppsala. sen kom jag hem vid 21, vägen var ruskigt hal nu också så det var 60 som gällde fortfarande.

 när jag kom hem och parkerade så var jag så skakis, vilket jag givetvis trodde var för att jag setat så spänd hela färden. efter kanske en timme hemma så började jag känna att det skulle sitta fint att räva lite, så jag stapplade upp till toan och slängde ur mig lite pannkaka som jag nyss fått i mig. "det är bara för att jag har varit så nervös hela dagen." tänkte jag. sen kollade jag lite på john doe (förövrigt ett av världens bästa program) och somnade.

vid 3-tiden på natten vaknade jag och mådde apa. gick upp och lyssnade på turbonegro. somnade, lyssnade på turbonegro, somnade, lyssnade på turbongro, somnade. osv. vid 6 gick jag upp och började räva. jag började förstå att det nog var magsjuka och inte nervositet. ringde chefen och sa att jag nog inte kunde komma och jobba för jag mådde pyton.
"men johanna, ingen annan har nyckel! du måste komma!" jahapp. då var det bara att räva ur sig lite mer och klä på sig för färd mot uppsala och jobb.

mamma vägrade låta mig åka själv så hon tog ledit och körde mig. det blev några stopp i skogen. när vi var nästan framme i uppsala så lyssnade vi på p3, de hade en tävling och man skulle gissa vem det var på fotot som de höll i handen, med hjälp av några konstiga ledtrådar.
"det måste vara kajsa bergkvist" sa jag på en gång. jag drog en chansning och ringde. fick prata med nån i växeln som tog mitt nr och sa att de kanske skulle ringa upp. och mycket riktigt så gjorde de det. jag var i etern, sa mitt svar och helt plötsligt så var där massa fanfarer! jag hade vunnit! :)

sen jobbade jag lite och vid 13 tiden fick jag äntligen åka hem och sova. sen har jag nästan sovit sen jag kom hem. tills 8 imorse. jag tror jag är frisk idag. för det är hotellet idag och då får jag inte vara sjuk. nepp. för hur skule det se ut om jag missade det?

jobb jobb jobb

från att ha gått hemma alldeles för länge och inte gjort någonting så tycks jobben nu strömma in.
nåväl. jag har börjat praktisera på ett dagis i kommun. efter någon dag ringde de från mitt tidigare extraknäck, så nästa vecka bär det av dit bortöver. skönt, jobbigt och kul.
jag vill ha ett annat jobb. jag vill bara gå och vara snygg hela dagarna. även fast det inte finns några glamorösa jobb så inbillar jag mig ändå att det skall dyka upp ett sådant framför mig snart.
har iaf sökt ett jobb idag. eller inte än. ska posta det imorn. när jag orkar.

helgen.... helgen började med världens vackraste begravning. carros. det var så vackert så jag vet inte hur jag ska förklara det. men det var även väldigt sorgligt såklart.
sen på kvällen gömde jag trädgårdstomtar i thereses säng.
på lördagen hade vi cermoni och eldade upp top secret. nu finns det inte mer.
sen var vi ensamma, inga vänner. vi drog i oss lite alkohol och drog över till grannkommunen. det var ju inte alltför roligt där. det värsta kom när vi skulle åka hem och en kärringjävel sliter upp min dörr och sluddrar fram: "köru till rotgatan?" cärolinn som körde hann inte säga nåt innan jag sa åt fanskapet att bilen var full. hon tjatade och tjatade och då började det brista för mig. "Men fattar du inte? Bilen är full!!" då öppnar haggan käften igen och nickar mot mig och säger: "och där sitter bimbon!" då jävlar, då blev jag förbannad och knäppte loss mig och satte ut ena foten, cärolinn hejdade mig. "nej johanna, nej!" "gå härifrån innan jag blir ännu mer förbannad väste jag åt kärringen. "släpp dörren och gå härifrån!" tanten backade lite och jag smällde igen dörren. då mimar hon genom rutan de ord jag hoppades på skulle vara hennes sista med tänder i käften; "F U C K  Y O U".  jag behärskade mig och gav fanskapet en slängkyss. cärolinn gasade på och vi hann väl inte mer än 2 meter innan jag ville att vi skulle vända. cärolinn vägrade.
istället stannade vi längs stora vägen så att jag skulle försöka få ta med mig en vägarbetsgrej, men jag var för svag. sen åkte jag längdskidor med två "plogpinnar". cärolinn började grina när jag slängde mig på hennes tuta när vi råkade åka förbi "sköna hemmet". mitt i natten. uschiamej. sen åkte jag stjärtlapp utan stjärtlapp och kissade på bron. sen gick jag hem och sov.

nu ska jag skaffa mig ett liv.

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0