Mammaledig

Idag är jag mammaledig! Jag har nästan glömt bort hur underbart det är att vara ensam med Sigge. Visst är det kul när Niklas är hemma med oss också, men det är något speciellt med att vara ensamma och det uppskattar man nu när jag inte varit hemma själv med Sigge på ett par veckor.

Idag har vi haft våra spenderbyxor på. Vi har varit till Avesta och köpt fars dag-present till SIGGES PAPPA! Vad det blev avslöjar vi inte.
När vi köpt det så tyckte både jag och Sigge att jag var värd ett läppstift. Vi blev jätteglada när vi såg att KICKS tagit in MAKE UP STOREs produkter för då gick det ju undan, då visste kg vad jag skulle ha. :)

Sen har jag även unnat mig en ny vinterjacka. En investering kan man säga. En ny canada goose! Min förra har jag haft i nio år, säg den jackan som håller så länge.
Så nu kan det få bli kallt och snö! I'm ready!Kommentarer
Annalena

Sv; hehe ja håret blev ju blont och då vart han och se ut som mig när jag var liten ( flintskallig ) haha jag såg fan ut att vara det tills jag var typ 4!! Men det har växt lite iaf :)Jasså det var en hitt?! :) det är så kul och se hur dom tuggar utan tänder hehe!

2011-11-07 @ 19:48:00
URL: http://lillisandal.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0