Vi drar till fjällen

Fest hela kvällen!

Imorn drar vi! Extra stort gäng är vi, 12 pers!

Hela lägenheten är just nu ett enda stort kaos. Packning överallt! Niklas jobbar 12-00 idag istället för 18-06 så vi kan åka i tid. Men det innebär istället att jag får sköta det mesta av packandet själv och jag känner mig helt vilse! Jag kommer glömma alla mina grejer för jag är så fokuserad på Sigges packning. Nåja, det är väl inte hela världen om man glömmer nånting. Jag och Anton fick ju sova i lådor när vi var små och var i stugan så allt går!

Jag och Jenny hade ju fixat de bästa almanackorna som släkten fick i julklapp. Istället för Åh-kolla-mitt-gulliga-barn-almanacka så hade vi teman på varje månad. Jag ska visa alla månaderna nån dag men här är iaf mars!

Pose

Nyss hemkommen från gesällutdelningen. Så roligt att få träffa alla snygga bryds!

Sen var det ju även roligt att klä upp sig ordentligt!
Jag fick äntligen ikläda den blå klänningen, älskar verkligen färgen! Sigge ville vara med lite i bakgrunden och visa upp sina nya shorts.

Piggare tjej!

Jag lever! I natt svettades jag som en tok så jag har väl förhoppningsvis svettats ut allt! Så jag gick med grabbarna ut på en promenad nu i vårsolen och förutom hostan så känner jag mig rätt frisk. Det bådar gott inför morgondagen!
Jag hade ju sagt ifrån examenspresenter men jag har fått ändå! Lyllo mig vaaa!
Först fick jag fina kuddar av Niklas föräldrar, i söndags fick jag en matberedare av mamma och lasse. (man vet att man börjar bli gammal när man blir överlycklig av att få en matberedare) Idag fick jag den finaste presenten av dom alla, en ring som morfar gjort. Han visade mig den i höstas och jag sa att jag ville ha den men det tyckte inte han. Haha. :) Men så fick jag den ändå så den ska jag ha på mig imorgon!

Jag är grym

Hoppas att alla minns att jag skrev det här inlägget http://mjsl.blogg.se/2012/january/hurtmorgon.html#comment den 10/1.
Nu, 1,5 vecka INNAN vi åker till fjällen så har jag gått i mål! 8 jävla kilo är borta! Heja mig!
Trodde aldrig att jag skulle fixa det men det gjorde jag och det var faktiskt väldigt lätt. Bara man vet vad man ska göra och bestämmer sig så går det ju.
Nu ska jag bara bli frisk så jag kan börja träna igen så jag kan bli lite fastare.

Stackars mig!

Ser ni hur sjuk jag är? Flottigt hår och inga ögonbryn. Jag tror inte att jag varit så här sjuk sen jag var 12 år.
Med två Alvedon i kroppen så har jag fortfarande över 39*.
Niklas får stanna hemma från jobbet i natt så han kan ta hand om siggisen eftersom jag bara orkar typ dricka vatten och ligga under täcket.

Känns inte så passande att vara sjuk nu då jag fick tränings schemat igår och ska på gesällutdelning på torsdag.
Jaja, det är två dagar kvar och jag tänker gå ändå!

Godmorgon

Killarna lät mig sova lite längre och överraskade mig sedan med fin-frukost!

Kokhet

Ja så skulle man väl kunna beskriva lilla Siggemannen just nu. Han och jag spenderar natten på soffan då det är lite svalare än i sovrummet. Stackarn har 39,6*. Så att ligga på ett lakan i soffan med bara blöja är nog skönt. Hur jag ska kunna somna är dock ett mysterium..

Konversation på morgonkvisten

Jag: -Är du en gullunge?
Sigge: -Nä! Pappa!


Onsdag

I julas började ju Sigge säga mamma och pappa, fast han förstod nog inte vad han sa. Men så slutade han säga så och sa bara dadadadadadadadadadadaad hela dagarna. Tills imorse då han vid frukostbordet sa: MAMMAPAPPA!
Och sen klappade han händerna åt sig själv och skrattade.

9 månader

På självaste kvinnodagen firar vi att Sigge varit ute lika länge som han va inne. Nåja, han ville vara inne 5 dagar extra men typ.

Han kryper både på knäna och fötterna, ställer sig upp hela tiden bara han har något att hålla i. Han är jätteduktig att sätta sig ner från stående.

Han kan gå själv med gå-vagn och gå runt bord om han får hålla i det.

Han äter allt och kan dricka själv ur flaska och pipmugg.

Han kan klappa händerna och vinka.

Han kan säga äta och hejdå. Men om han förstår vad han säger är en annan femma.

Favoritsången är klappa lilla magen.

Äntligen åkte Mirjam ur Sveriges mästerkock...

Plötsligt händer det.. Igen!

Sigge har sovit hela natten och i sitt rum! Jag trodde det var mitt i natten när han skrek. Fick lov att gnugga ögonen ordentligt. Visst visade klockan bara 05:20 men det är ju morgon och inte natt! Jag kände mig jätteutvilad och hjulade upp!

Fingerfärg

Idag provade vi att måla lite med fingerfärg. Det var lite konstigt tyckte Sigge. Men sen tog han en näve färg och kletade på mitt lår. Då skrattade han så han tjöt!

Mardrömmar?

I morse när jag gick upp så såg jag att gardinerna i vardagsrummet var fördragna. I samma sekund så kom jag ihåg att jag drömt att jag drog för dom.
Alltså måste jag ha gått upp i natt gjort det. Haha, vad tråkigt att jag aldrig får veta varför!

Varning för skryt!!

Började måndagen med mätning och vägning. Det va roligt!
På en månad -4 kg och -14 cm över hela kroppen. Totalt -6 kg sedan jag bestämde mig!
Resultat är mitt bästa pepp! Nu vill jag bara fortsätta.
-2kg till och jag får tatuera ögonbrynen som jag lovat mig själv. Ja om jag fixar det innan vi drar till fjällen. Men nu har jag blivit så snål så vi får väl se hur det blir, -OM det blir!

Söndag

Sigge fick ju en gå-vagn i dop-present av moster, han har alltid tyckt att den varit cool men han har inte riktigt brytt sig om den.
Förrän nu.
Igår och idag har han klättrat på den. Idag gick han själv med den nån meter, fast åt fel håll så han fick gå lite böjd! Sen provade han att stå i den och att sitta. :)
Man får göra hur man vill när man är så fin!

Kin ping tournament deluxxx 2012

Igårkväll var jag, Nicke och Martin till Avesta och bowlade. Elin, Gurra och Puma hade abonnerat hallen och styrt upp turnering. Vi var ca 20 pers. Gurra och Puma hamnade båda i final. Hmm konstigt när de var arrangörer! Måste va nå mygel!
Jag som alltid brukar vara svinbra på bowling var istället svinkass igår! Tror det var fel på kloten.
När t.o.m. Frallan som är pissfull gör 5 strikes på raken och Peter som hoppade på kryckor lyckades få högre poäng än mig då måste det ju va nå fel! Jag va väl nykter helt enkelt!

Hur som så var det jätteroligt!

Gurra stod som segrare. Okej då, han var ganska duktig!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/47305/images/2012/pic_192184327.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/47305/images/2012/pic_192184339.jpg" class="image">

Gamling

I morse kom jag på att det idag är exakt 6 år sedan jag tog körkort. Jag började tänka att jag är riktigt gammal och ville gråta lite. Jag kommer ALDRIG att bli ung igen! Sen kom jag på att det inte alls är 6 år utan 7. Då grät jag.

Tycker liksom inte att det kan vara mer än typ tio år sedan jag såg ut så här...

Plötsligt händer det!

I natt vaknade inte Sigge förrän kl 00:45! Då fick han följa med till vår säng där han fortsatte sova till 05:30. Inte ett knyst däremellan! Hoppas det håller i sig nu så jag så småningom kan påbörja operation "få Sigge att sova hela natten i sin säng".

Innan Sigge hade vaknat så var det Niklas som höll mig vaken. Han brukar ju prata och härja i sömnen, ibland skrämmer livet ur mig med sina ryck.
Så i natt satte han sig upp och stirrade mot fönstret. Jag frågade vad han gjorde och han svarade: "Jag undrar vad det där är.." och pekade på gardinstången. Jag frågade om han sov men han nekade! Imorse hade han inget minne av händelsen. Haha. :)

Stackars lilla siggisen som får "smaka på våren" från en balkong på tredje våningen. Huset var är duuuu??

Torsdag

Vilken tur Sigge har som har en så snäll farmor som läser min blogg. Igår fick han nästan alla kläder han hade önskat sig! Han blev så glad!

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0