03:51

Så här såg Sigge ut 03:51 i går morse. Vi var nämligen ute på roadtrip. Sigge vaknade på natten vid 00, glödhet. Han var redan förkyld och hade haft lite feber under dagen. Han fick en Alvedon och lite nässpray. Jag la honom igen men märkte att han andades superfort. När andningen inte la sig efter en stund så började jag räkna andetagen; ca 50/ min. Han ska ligga runt 20-30 /min.
Jag ringde 1177 för andra gången på en vecka. Sköterskan tyckte att det var alldeles för mycket, allra helst när han hade ventoline i kroppen också.
Hon rådde oss att åka till akuten.
01:40 satt vi i bilen. Efter att ha fått frisk luft så blev andningen bättre så r vi kom in så hade han "bara" runt 40 andetag.

De kollade honom noga och väl. Han fick bra med syre och lungorna lät bra. Så ingen lunginflammation den här gången! Snabb sänkan visade på infektion. Men inte så farligt så vi fick åka hem igen!

I går var han lika pigg som vanligt så vi kunde gå på fest som planerat. Sigge fick vara hos mormor och lasse och käka ostkrokar. Där har även vi sovit eftersom det var närmare dit efter festen.

Nu hör jag att prinsen har väckt upp sin mormor, kanske dags att stiga upp!Kommentarer
Elin

<3

2012-05-20 @ 21:25:12
URL: http://poppelberget.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0