Allt och ingenting

Det händer så mycket nu så jag hinner inte med att skriva om allt, eller rättare sagt; det är så mycket så min hjärna får spel och jag glömmer bort att blogga!

Idag är vi bortbjudna på lunch hos Niklas mormor och middag hos Niklas föräldrar.

Imorgon ska vi på 50 års fest och passa på att övernatta hos mamma och lasse.

Den 1 augusti börjar jag jobba! Eftersom min fina Pernilla ska få en bebis så ska jag "vikariera" för henne ett år, sen får vi se vad som händer! Jag ville ju egentligen jobba med något annat men nu är jag jättepepp och ser fram emot att börja! På måndag ska jag på lite teori eftersom jag ska byta märke på färgen.

På tisdag är det 6 månader sedan Bea fick somna. Då ska Niklas och jag även ta ett ENORMT beslut. Förra veckan när jag skulle ropa på Sigge så ropade jag istället "Bea, kooooom!!!" jag har varit på väg att säga så flera gånger tidigare men lyckats bita mig i läppen i sista sekund. Det har även hänt igen att Sigge luktat precis som henne så när jag blundat så har jag trott att det varit Bea jag haft i knäet.
Häromkvällen innan jag skulle lägga mig så var jag på väg att fylla på vatten åt henne. Jag tror att det betyder något.

Allt kommer gå bra!

Sista bilden på de två.Kommentarer
Jenny

Jag kan fortfarande glömma bort att hon är borta. Igår när vi gick ner till Mamma och LAsses brygga så trodde jag att hon skulle sitta där. Hon fattas oss. Men vi får tänka på alla fina år vi fick med henne :)

2012-05-18 @ 11:52:11
Anonym

2012-05-18 @ 20:07:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0