HALVTID!

Idag är jag högst uppe på kullen. Jag ser det som att jag gått och gått uppför och nu äntligen nått toppen. Nu är det bara att åka kana nedför. Jag är alltså halvvägs idag! Tre veckor har passerat och det har faktiskt gått rätt fort. 
Jag har klarat av mer än vad jag trodde att jag skulle klara. Jag hade räknat med att inte tappa något av mina gravidkilon under de här veckorna MEN det har jag lyckats med ändå! -3kg och -13 cm, eftersom jag även mäter mig så vet jag att det inte bara är muskler från högerbenet som jag tappat.

Imorse ringde de från öron-näsa-hals och frågade om vi kunde komma på en återbudstid idag istället för den tiden vi hade nästa vecka. Så nu har vi precis lämnat sjukhuset. Det blev varken till eller från. De kollade att han hade fri passage men det var ju trångt. Det var ju saker vi redan visste. Så vi skulle fortsätta på samma sätt vi gjort i hela hans liv. Men även ge honom olja i näsan. Förhoppningsvis är det här något som ger med sig när han blir runt halvåret. Annars är det tillbaka igen. 

Idag kom även den första snön och S som först inte hade lust att gå ut hade sedan ännu mindre lust att gå in. Han grät och skrek när det var dags för lunch. Men Niklas lovade honom att de skulle gå ut och skotta ikväll igen. 
Synd bara att jag inte kan vara med och leka! Men nästa år, då jävlar!


Kommentarer
Jenny

BRA JOBBAT!! Du är bäst!

2013-12-06 @ 11:38:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0