Igår höll Niklas på och gosade med Bea och...

Igår höll Niklas på och gosade med Bea och hittade hennes fettknöl. N: "Vad äckligt, varför tar inte din mamma bort den?!" J: "Men det är en fettknöl, varför tar inte din mamma bort ditt öra för?!" N: "Jaha, varför tar inte din mamma bort ditt huvud?"

Vart ska detta sluta? Var det i februari e...

img_5288 (MMS)

Vart ska detta sluta? Var det i februari eller juni som jag skulle kräma ut en mini-me? Hursom, jag kommer att sprängas snart.

Världens vackraste människa -EVER!!! Tänk ...

img_1177 (MMS)

Världens vackraste människa -EVER!!! Tänk om man fått leva samtidigt som MM.

mera vackert..Alla smycken kommer från kyssjohanna såklart!

Jävla dag, jävla humörsvängningar.

Idag är en sån dag då jag bara vill dra täcket över huvudet.
Orkar inte vara hemma och titta i det här jääääävla takhelvetet där det bara hänger sladdar, jag vill inte se alla skarvsladdar som slingrar genom hela lägenheten. För NEJ vi har inte fått hem nån elektriker ÄN. Det som skulle vara klart innan jul. Men nu är det faktiskt lite mitt fel eftersom jag lackade ur och sa att vi inte skulle ha den där första elektrikern eftersom han aldrig kom tillbaka, så jag ringde en annan som nu blivit sjuk och därför inte kan komma. GAAAHHHHH!!!!!!

Det enda jag vill göra idag är att shoppa, shoppa, shoppa. Men har inte ett jävla korvöre. Och hade jag det så hade jag ändå inte kunnat köpa nå fina kläder för det finns bara fula mammakläder, och det är det enda jag kan ha.

Men ge mig gärna:Kayla Shoe SEK 1669, Jeffrey Campbell - NELLY.COM Bella Laced Bootie SEK 2495, Filippa K - NELLY.COM

och halsbandet jag tänker på varje dag, som jag fick av mamma i "examens present" och som jag tappade på min födelsedag... åååhhh.. nej nu måste jag nog böla lite.

Har spenderat dagen i klackbergsbacken med...

img_4678 (MMS)

Har spenderat dagen i klackbergsbacken med de här godingarna. Det ryckte väääldigt mycket i mina skidben men jag vågade inte, dels för att jag är rädd för att ramla på magen. Men jag är nog mest rädd för att inte kunna ha mina pjäxor, det betyder i såfall att jag blivit ett überfetto och jag måste gråta.

Ganska roligt med autokorrigering!

img_4584 (MMS)

Ganska roligt med autokorrigering!

Undrar om det är legalt att väcka herr Ras...

img_1076 (MMS)

Undrar om det är legalt att väcka herr Rask nu bara för att jag har tråkigt. Hmm...

Jag är inte nå snurrig. Kommer till jobbet...

Jag är inte nå snurrig. Kommer till jobbet kl 08:30 och inser att jag tagit ledigt till 10:30 för att jag skulle ringa lite samtal. Så är det när tankarna är på andra ställen.

Mina finaste. Bea tycker att det är jobbig...

img_1159 (MMS)

Mina finaste. Bea tycker att det är jobbigt att Niklas jobbar natt. Då kan hon inte riktigt koppla av. När jag vid 01:30 var uppe med na för fjärde gången så var det nära till tårarna. Imorse tänkte jag att jag skulle få ge igen och dra ut na riktigt tidigt eftersom hon älskar att sova länge. Tji fick jag, Bea blev skitglad av att få ta en promenad, och hon blev ännu gladare när hon såg att det snöat. Bea vs Johanna 1-0. Det här med att få en bebis som håller en vaken om nätterna kommer bli bit av kaka!

Rackar-Nova slog till sin storasyster. Jen...

img_4008 (MMS)

Rackar-Nova slog till sin storasyster. Jenny: "Men Nova! Du får inte slå Nelly!" Nova: "Jag slog henne inte, jag gav henne stryk!"

Vi åker lite skridskor idag!! Men jag åker...

img_4259 (MMS)

Vi åker lite skridskor idag!! Men jag åker mest skor!

Trodde Niklas tänkte dumpa mig men så inså...

img_3009 (MMS)

Trodde Niklas tänkte dumpa mig men så insåg jag att vi har en trea och bor i 5G. Men lite läskigt vare!

Johan Palm är med på fortet ikväll. Hade f...

img_1148 (MMS)

Johan Palm är med på fortet ikväll. Hade förträngt honom så det va lite drygt att han dök upp. Kul för honom att han äntligen kommit i målbrottet. Han ser dock fortfarande ut som en liten flicka från Virsbo.

Jävla dålig jag blivit på att blogga -igen...

Jävla dålig jag blivit på att blogga -igen! Men det är mycket nu, igår var det full rulle på jobbet och idag har det storstädats och storhandlats. Och nu har jag inte heller tid, jag måste heja på Sverige så de spöar serberna!!

Roliga saker att göra medan man väntar på ...

img_1147 (MMS)

Roliga saker att göra medan man väntar på att en färg skall bli klar: peta näsan, dricka kaffe, göra onödiga blogginlägg

Emma ska tatuera ögonbrynen. Jag kommer va...

img_3763 (MMS)

Emma ska tatuera ögonbrynen. Jag kommer vara ensam med mina stumpögonbryn från och med den 5/2. Hur ska det gå? Jag vill också men törs inte. Jävla fegis man är!

Om man prompt måste mata äckeländerna så f...

Om man prompt måste mata äckeländerna så får man för fan gå de metrarna ned till parken och slänga mögelbrödet där. Man kan inte bara köra upp på trottoaren och kasta skiten där, då är det ju ganska självklart att fanskapsdjuren sitter mitt i vägen och inte flyttar sig. Fatta det, peddo!!

Onsdag är en väldigt bra tv-kväll nowadays...

img_1135 (MMS)

Onsdag är en väldigt bra tv-kväll nowadays. Först Sveriges mästerkock. Sen bibliotekstjuven. Det är två jäkligt bra program, så måste det vara eftersom de lockar även fast jag varken gillar att laga mat eller läsa böcker.

Det här är en måne inte en lampa. Jag behö...

img_1132 (MMS)

Det här är en måne inte en lampa. Jag behövde inte helljus och fick lov att fälla ner solskyddet. Då lyser månen lite.

Jag har nyss varit och lyssnat på det lill...

img_1131 (MMS)

Jag har nyss varit och lyssnat på det lilla hjärtat. Det tickade på bra, helt perfekt faktiskt. Sen kom en hel del andra ljud med också, som barnmorskan sa var kullerbyttor och sparkar, jag tror snarare att det var brakskitar. Annars vore det ju inte min unge.

De senaste två månaderna har gjort att jag...

img_1124 (MMS)

De senaste två månaderna har gjort att jag åldrats sjukt mycket. De mörka ringarna runt ögonen är ännu mörkare, de gråa hårstråna har fullkomligt exploderat. Rynkorna (som försvann nån månad in i graviditeten) har nu trängt sig djupare in i mitt ansikte. Jag döljer mig bakom massor av smink, för på något ytligt sätt så får sminket mig att må bättre. Men snart är den här mardrömmen förbi. Jag hoppas att rättvisan och sanningen segrar. Att Du tänker klokt som den kloka människa du egentligen är. Så kan vi fokusera på framtiden och det nya livet i dubbel bemärkelse. <3

HOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS...

HOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS soppa? Ja en jävla soppa!!! Om jag drömmer så vakna mig som Reza i idol skulle sagt.

En ocean edition var beställd! Nu kommer m...

img_1692 (MMS)

En ocean edition var beställd! Nu kommer min lille kiddo vara en av 1000 i hela världen och en av 80 i Sverige som rullar runt i en sån här. <3

Skulle posta ett brev igår och köpte allts...

img_6882 (MMS)

Skulle posta ett brev igår och köpte alltså ett frimärke. Varför tyckte frimärksbilds-bestämmaren att det var en ypperlig ide' att smacka på en surströmmingsburk på frimärket?

Ja jag är nog världens bästa moster efters...

img_1113 (MMS)

Ja jag är nog världens bästa moster eftersom jag ger bort mitt knappt använda smink till mina små juveler, bara för att jag tröttnat på färgerna! Vad deras föräldrar kommer tycka blir en annan femma.

Jag är lyckligt lottad!

Min kille är sjujäkla bra ibland.
Igår satt jag och sa att jag ville ha chokladbollar. Idag när jag kom hem från jobbet så hade han lagat världens godaste fiskgratäng, bakat sockerkaka OCH gjort chokladbollar!!!

Är det bara jag som är knäpp?

Niklas ringde och ville att jag skulle köpa med idominsalva för att han hade bränt sig på armen.
Det kunde jag väl göra men jag kände att jag inte kunde gå in och bara köpa idomin..
Då kändes det som om alla skulle tycka att jag skulle hem och smörja stjärten.

Om toapappret tar slut hemma så kan jag inte bara gå in och köpa papper, då måste jag köpa något mer. Det blir ju så uppenbart att man ska hem och bajsa.

Så nu när jag skulle köpa idomin så köpte jag lite bröd (trots att vi hade hela frysen full i bröd) och när jag ändå var på byn så sprang jag och köpte mascara och nya lösfrallor.
Så istället för att köpa en salva för 33 spänn så gick kalaset på 250 pix!

Är det bara jag som gör så?

Det har kommit en ny trosa som ska motverk...

img_1107 (MMS)

Det har kommit en ny trosa som ska motverka kameltå. Den har en extra vaddering som ska göra att brallorna inte skär upp i skötet. Hoppas att alla damer över 50 får ett par såna här trosor på köpet när de köper linnebyxor.

HAHAHA!!! GO FREDDE!!!! Jag tänker även på...

img_1105 (MMS)

HAHAHA!!! GO FREDDE!!!! Jag tänker även påstå igen att det är alla som inte röstade blått's fel att SD fick mandat. Alla undersökningar innan valet visade att de blåa skulle vinna men inte med hur mycket. Hade bara några krakar röstat smart så hade M fått majoritet och därmed inget främlingsfientligt parti i riksdagen.

Jag HATAR gubben med hunden i munkgruvebac...

Jag HATAR gubben med hunden i munkgruvebacken!!! När jag jobbade på returen så kom han och skällde på mig för att han fått punka där två år tidigare (när jag absolut inte jobbade där). Han sa att det var mitt fel att det va fullt i glasigloon fastän det var ett helt annat företag som hade ansvar för den. Imorse svängde han ut framför mig på skogen men han kom inte upp i 90 (jag kör hela tiden lagligt nu!) så jag la mig i omkörningsfilen och skulle bränna förbi. Då gasar fanskapet på utav bara helvete så jag låg i 120 utan att komma förbi. Då svor jag lite åt honom och la mig bakom. Då bromsar han ner till 85. Gubbjävel!! Vid nästa sträcka det blev tvåfiligt så växlade jag ner och brände förbi men även då gasade han rejält men jag kom förbi och kunde äntligen få sträcka ut min långeman åt honom.

NU: Shear genius SNART: Fruktsallad (som m...

NU: Shear genius SNART: Fruktsallad (som min fina kille skivar ihop nu) till Solsidan. SENARE: Första natten i nya rummet, jag kommer nog gå vilse.

The new master bedroom!

img_8583 (MMS)

The new master bedroom!

LÖRDAGSGOOOOOS!!!!

img_1276 (MMS)

LÖRDAGSGOOOOOS!!!!

Trodde aldrig att jag skulle säga det här,...

img_1087 (MMS)

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag tycker faktiskt att det är snyggt med en sån här utväxt. En lååång utväxt med bara något steg ljusare i topparna. Love it! Det ska jag satsa på till sommaren!!

Kära vänner!!

Är det någon av mina kära vänner som tänkt åka till IKEA i typ helgen och känner att de vill köpa med den här?

 Den är bara två meter lång...

Hello halvlek! Hoppas att nästa halvlek in...

img_3589 (MMS)

Hello halvlek! Hoppas att nästa halvlek inte går lika fort, jag känner att jag behöver mer tid på mig att öva på att inte spy vid blotta tanken på bröstmjölk.

Hmm, ja varför inte hugga tag i tv:n när m...

Hmm, ja varför inte hugga tag i tv:n när man ska slåss lite, det måste ju vara det perfekta tillhygget! Elin, vad är det för dåre? Tell me!!! "En 23-årig kvinna som misshandlade en annan kvinna med en stol och en teveapparat, tog stryptag på henne och sedan knivhögg henne har åtalats för mordförsök och grov misshandel. Misshandeln ägde rum i en lägenhet i Avesta i oktober i fjol. 23-åringen kastade först en flaska i offrets ansikte och när hon sedan låg ner började misshandeln, skriver Dala-Demokraten. Kvinnan åtalas även för olaga hot och utpressning. Hon nekar till anklagelserna."

Dagens roligaste!!

Efter en ganska rutten och värdelös dag så hittade jag den här, som Senior länkat till och vips så känner jag att jag kan somna med ett leende på läpparna även idag.Mera kul finns här


Tack och godnatt! Nu ska jag se om Bibliotekstjuven är värd att slå ihjäl en timme med.

När katten är borta dansar råttorna på bor...

img_0042 (MMS)

När katten är borta dansar råttorna på bordet!! Igår var Nelly och Nova med Jenny hem till mig. När Jenny fick ett samtal och gick undan satte operation 'Mobba moster' igång. Nelly 6 år: "Moster, du vet förut då skojade vi bara när vi sa att du var tjock men nu är du tjock på riktigt!!!" Nova 3 år: "Förut va du inte tjock men nu är du jättetjock!!" När Jenny sedan kom tillbaka sa jag: "Berätta för mamma nu vad elaka ni va mot mig." -"äh, vi har inte gjort nå."  Jag mobbas alltså av en 3åring och en 6åring! Finns MRIS- Mostrars rätt i samhället?

Vad roligt att det finns idioter som tving...

Vad roligt att det finns idioter som tvingar upp en tidigt på morgonen för att de ska köpa sängbord. När de inte dykt upp en halvtimme efter utsatt tid så ringer man och frågar vart de är och får till svar: "Jag är påväg nu, är väl där om en timme typ". RESPEKTLÖST!!! Tror jag ska sparka människan ned för trappen.

Virrskalle

Näää vadå.. Emma har väl inte en miljard tankar i skallen samtidigt? ;)


Nu ska vi se..

...sa blinda Sara och klippte av sig ögonlocken.


Kan vi göra det här......till det här..?

Skintaxmountain

Det vore väl kul för Skinnsberg att bli känt för något annat än att det bara bor lortfolk och finnar där?

Mosters brudar dom kan dom!

img_1060 (MMS)

Mosters brudar dom kan dom!

Åh vad jag önskar att det var jag som kom på det här.

Gräv bort Skåne!!!

KOM OCH KÖÖÖP FIL OCH GRÖÖÖT!!

Köp Malms Malm!

eller...

joHannas Hyllor!!!

I morgon väntar mysig lunch...

Imorgon  ska jag på mysig lunch. D.v.s. lunch med My.
När vi träffades för sisådär 10 år sedan så klickade vi på en gång! Men båda hade redan en bästis så vi kom på att vi skulle vara Nästisbästisar. Det kan gå hur lång tid som helst utan att vi hörs av men vi vet ändå vart vi har varandra och när vi ses så är det som om tiden stått stilla. Det är riktig vänskap det!
Enligt folk så är vi lika...?

Dogwalk

Dags för lite dogwalk.. Eller Johanna-måste-röra-på-fläsket-walk. Blir fint att göra det med två hundar och Emma (Ämmet som en vis man sade).

Jag har nyss smällt i mig några amerikanska pannkakor som jag kirrat. Det var fint det. Jag har blivit sån hurmor och lagar så mycket mat. Inte bara makaroner och fläsk. När Niklas kommit hem från jobbet så har jag lagat något gott och som kräver flera moment!

Men igår var jag jäkligt trött på att laga mat så jag sa till Niklas att jag längtade tills på onsdag när han jobbar natt och därför ska få laga mat till mig!
Han sa att det blir en "korv" ärtsoppa.

Jag säger då det...

Vet inte om jag lagt upp det här förr men det tåls att ses fler gånger.
Spola till 1:18. Och NEJ! Jag har aldrig påstått att min släkt är normal.. :)

Aint...

...no sunshine when she´s gone....

Hallååååå det har kommit en Marc Jacobs ed...

img_1061 (MMS)

Hallååååå det har kommit en Marc Jacobs edition!!!! Synd att den va så jävla ful bara!

...

Sisters are like flowers from the same garden


Hoppas att alla ni jävla and-matare hörde ...

Hoppas att alla ni jävla and-matare hörde på morgonpasset imorse att alla änder bär på fågelinfluensa. Fast vi människor kan inte smittas av just den flunsan. Men ändå hur jävla fräscht är det att slänga åt de snuskiga varelserna massa bröd? De har ju faktiskt fågelinfluensa! Det enda man får mata fåglar med är tuggade tuggummin så deras näbbar klibbar igen och de sedan svälter ihjäl!

Bea + Bebis = sant

Mamma upptäckte att på ett av korten från ultraljudet så ser det ut som om det är Bea som ligger i min mage..

Har hon inte rätt?!

Det fanns en tid..

...då man inte va så jääävla kaxig!

Lockande...

...med bokföring nu! Det är lika tråkigt som det är skönt när det är över.
Som tur är så har jag världens bästa mamma som hjälper mig, vi är ett jäkla bra team hon och jag!

Dags att borra ner skallen i papperen nu.
So long!

Hört på gruvvägen: "Moster!! Vi har gjort ...

Hört på gruvvägen: "Moster!! Vi har gjort en gubbe på Wii som är du, den är jättetjock!" "Vad elaka ni är!" "Men moster, du fick ju mycket smink i allafall."

När man inte dricker alkohol så går man in...

img_1057 (MMS)

När man inte dricker alkohol så går man inte på krogen (iaf inte jag eftersom jag hatar fulla människor när jag är nykter) och när jag inte går på krogen så klär jag alltför sällan upp mig. Så idag, söndagen till ära tänkte jag låtsas att jag ska på krogen. Såååå vi ses i dimman! Fullast vinner!! Wooohhooo!!!!

Åååhh vad tråkigt jag har!!! Om det är nån...

Åååhh vad tråkigt jag har!!! Om det är nån som har förslag på aktivitet och vill umgås med mig så är man välkommen att slå en pling!

Tack mamma!

Mamma var nyss här och hämtade Bea, hon kommenterade min nya frilla mer:

"Snyggt! Så där kort hår har du inte haft sen du var liten och såg ut som Gustav Vasa!"

BFF:s igen!

Igår hade jag kunnat sälja Bea för en femma (Nej, men jag var jävligt arg och trött på na) men idag är de tankarna som bortblåsta!

Natten till igår var hon vaken till ca 03:15 då jag hade varit ut med henne. Det enda hon gjorde ute var att äta snö och springa runt och leka och rulla sig i snön. Sedan under gårdagen så satt hon och gnällde och gläfste så fort jag inte satt och klappade henne. Bea tror nämligen att hon också ska få en bebis nu (helt otroligt då hon är 14,5 år) och bäddar och har sig. Hon passade även på att dra bort alla filtar och kuddar ur hennes korg och släpa ut på golvet. SUCK!!!!

Eftersom jag knappt sovit nånting på natten så bestämde vi att mamma skulle hämta Bea idag.
Vad händer då? Jo i natt har hon uppträtt exemplariskt och sovit hela natten så jag fick dra upp na imorse. Så nu är vi bästa kompisar igen, men lika bra att hon får åka till Söräng och sova där i natt, då får jag iaf mer plats i sängen!

Nostalgi på högsta nivå

Jenny ringde:
-Vad gör du?
-Hackar...
hann jag bara säga innan hon skrek:
-...hacka lök i köket!!
Jag fortsatte:
-Stoppa dildon i arslet!

Vi hade återupplivat en gammal härlig dänga som vi båda totalt glömt bort. Jag var tvungen att youtube:a lite och så fort musiken satte igång så kunde jag nästan hela texten trots att det säkert är minst 10 år sedan jag hörde den sist.

Varsågoda att njuta av detta mästerverk!

Nöjd och inga tårar!

img_1035 (MMS)

Nöjd och inga tårar!

Tadaaaaa!!!! Mitt hår är borta! Nu fortsät...

img_1030 (MMS)

Tadaaaaa!!!! Mitt hår är borta! Nu fortsätter vi. To be continued!

Ååh vad det är underbart att gå ut med en ...

Ååh vad det är underbart att gå ut med en hund 02:55 som inte alls var kissnödig utan bara lite törstig. Nu ligger hon bredvid mig och snarkar för fullt och jag kan inte sova.

Jag har tappat min förmåga!!! Jag har allt...

Jag har tappat min förmåga!!! Jag har alltid när jag varit påväg att spy, kunnat hålla mig tills jag får spy. T.ex. om jag åkt bil och blivit åksjuk så har jag kunnat vänta tills bilen stannat men så fort dörren öppnats så har jag spytt rätt ut. Om jag går upp tidigare än vanligt och/eller är stressad så är det mer regel än undantag att jag måste räva lite. Detta är inte för att jag är på smällenutan det har ALLTID varit så. Men imorse då när jag borstade tänderna och var stressad så kände jag att jag nog måste lägga en pizza. Trots att jag stod bredvid toaletten och bara behövde lyfta på locket så hann jag inte. En stor fin spya mitt på toalocket!! Håller jag på att bli som alla vanliga dödliga nu?

I övermorgon ska jag göra något som jag lä...

I övermorgon ska jag göra något som jag längtar efter nu men som jag vet att jag kommer ångra efteråt! Vad det är? It's for me to know and for you to find out!! Strax ska jag bada lite tunna hos Niklas päron där det sen bjuds på oxfilé. Jag kommer nog gå upp de där 30 kg ändå innan ungen kommer ut.

Kolla in syrrans blogg och läs det här: ht...

img_0344 (MMS)

Kolla in syrrans blogg och läs det här: http://jennysjammer.blogspot.com/2011/01/inte-latt-nar-man-ar-3.html Gulligaste Novisen!!!! <3

På förstasidan i lokaltidningen idag var d...

På förstasidan i lokaltidningen idag var det en liten knatte som åkte skidor med sin farsa. I texten stod det att han bara va 2,5 och REDAN kunde åka skidor. Vadå, hur lätt är det inte att bara stå på ett par lagg och glida när man sitter fast i ett koppel som den ungen gjorde. Nä, tacka vet jag tidiga -89 då jag var 2,5. Då åkte jag min första tävling och svängde själv, utan nåt jävla koppel. Att jag sedan bromsade in vid varje port och frågade mamma vilken sida jag skulle åka på tyder bara på att jag var jäkligt bra på att behärska mina skidor.

Vad lätt det är att gå upp när den här var...

img_0805 (MMS)

Vad lätt det är att gå upp när den här varma fina varelsen ligger bredvid. Men jag är snart hemma igen! I em ska vi bada tunna, men jag tror Bea får hoppa över hon har ju ingen baddräkt.

Kung Stig Anton är på visit i byn!! Ikväll...

img_2442 (MMS)

Kung Stig Anton är på visit i byn!! Ikväll vankas kusinfika i Lila huset! Great!

Läskigt vad mitt horoskop stämde bra idag!...

Läskigt vad mitt horoskop stämde bra idag! Jag ska dejta en oxe. Niklas är oxe. Min lyckofärg är svart och silver. Idag har jag bara svarta kläder och silversmycken. Jag ska undvika alla nyanser av grått. Igår färgade jag min gråa utväxt! Kanske ska köpa en lott idag.

Har nyss varit och avnjutit en god fika me...

img_4059 (MMS)

Har nyss varit och avnjutit en god fika med den här gullungen och hennes mor som förövrigt skall bli min kollega strax! Jippi!!!

Hade ju varit kul om man sett den där omta...

Hade ju varit kul om man sett den där omtalade solförmörkelsen (fult ord upptäckte jag nu) men jag befinner mig i Fagersta och här är det alltid mörker och dimma. Annat hade det varit i fina Norberg.

Varken jag eller Becca har ett minne av at...

img_2224 (MMS)

Varken jag eller Becca har ett minne av att vi gått i samma klass. Men jag hittade skolkatalogen och vi står t.o.m. bredvid varandra! Haha!

Fan va vi är bra Nicke och jag! Vi har röj...

Fan va vi är bra Nicke och jag! Vi har röjt i källaren så in i satan! Proppat bilen full två ggr och slängt. Jag tyckte tydligen att det var bra att samla på tomma kartonger och gamla singoalla-tröjor. De blev tydligen aldrig populära igen och det får man va glad över!

Jag tror att jag tänkte lite kort. Mormor ...

Jag tror att jag tänkte lite kort. Mormor blir gammelgammelmoster eller faster. Jävligt gammalt.

I denna vackra mage ligger min kusin som j...

img_2990 (MMS)

I denna vackra mage ligger min kusin som jag längtar så mycket efter. Både mamma och mormor får alltså barnbarn i år. :) Och så blir ju mormor gammelmoster eller -faster till Rebeccas bebis! Det blir en jäkla massa ungar och det är bara januari.

Gårdagen..

började ok. Kände bara att jag fortfarande hade ont i magen ibland när jag böjde mig och satt. Det började på dagen på nyårsafton, jag kissade och jävlar i min låda vad ont det gjorde. Fick lov att gå o lägga mig en sväng. Sen gick det över och hände inte nå mer. Bara "vrid" i magen då och då.
Googlade lite och såg att det inte var den bästa kombon att ha urinvägsinfektion och vara på smällen..
Ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle åka till lasarettet i Avesta.

Fick träffa två sköterskor, fick nån grej på fingret och en tampong i näsan. Sen fick jag kissa lite. Vänta lite och sen fick jag träffa en läkare som nog inte var en dag äldre än mig, men skitbra va han! Kisstestet visade inte klockren urinis, det kunde va nå annat men han ringde nån jour i V-ås för råd.

V-ås sa att det kunde va blindtarmen (man får tydligen lindrigare symptom om man är på tjocken). Så jag fick ta blodprov. Och det kan ta flera dagar innan de blir klart så då tyckte de att jag skulle behandlas för urinis iaf, för det va bättre att görat än att inte görat.
Då vare ju bara det att det var röd dag igår och söndag idag så inga apotek va öppna! jag fick tre tabletter (mer hade de inte) och sen sa de att jag fick åka till sala eller västerås idag om hämta ut mer. KUL!

Så idag har min fina mamma åkt med mig fram och tillbaka till sala.

Det verkar iaf inte va nån nöd på människan i min mage, det sprattlas för fullt och det är ju huvudsaken!

Känns så här va: eftersom jag började det ...

Känns så här va: eftersom jag började det nya året med en liten tripp till plåsterhuset så blir resten av året bara bättre. Oh yes!

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0