En lite yngre och mindre grå Bea. Redan då...

img_3100 (MMS)

En lite yngre och mindre grå Bea. Redan då kunde hon det där med att sitta fint. :)

Piggare!

Idag är jag piggare än va jag varit på länge! Känns jätteskönt att inte behöva vila så fort man tagit en promenad med Bea.

Så idag har jag bakat bröd...

 

Och hör och häpna.. pysslat!Jag har nog inte gjort nå smycken sen i somras. Har liksom inte haft någon lust. Men idag infann sig suget och jag pillade ihop ett armband.

Nu ska jag provsmaka mina bröön och sen får vi se vad jag slår ihjäl eftermiddagen med!
Tack energin för att du kom tillbaka om än för en dag!

Bea tyckte det var fruktansvärt roligt att...

img_5697 (MMS)

Bea tyckte det var fruktansvärt roligt att vara med och tvätta bilen och framförallt bita i vattenslangen. Summa kardemumma: blöt hund.

Om ni undrar...

...varför jag inte fött ut nå barn än fastän jag varit sprickfärdig jättelänge så är det för att jag och bebisen gjorde en deal i måndags. Om den inte behagade att komma då så fick den snällt vänta tills torsdag (imorn) eftersom det idag är hemmamatch på Malmheden och det kan ju jag bara inte missa.
Jag höll på att gråta en skvätt när regnet öste  ner för ett tag sen och jag trodde att matchen skulle bli inställd. Men nu är solen framme igen och jag ska bara käka lite gryta så drar Johanna Malm till Malmheden!

Ricardo Izecson 

Just believe.

Maudisch -

Idag är det tungt. Första timmarna jag var...

img_9105 (MMS)

Idag är det tungt. Första timmarna jag var uppe kände jag mig rätt pigg men vid lunch började jag bli så där trött IGEN! Och jag blir bara tröttare och tröttare. Mer och mer ont i hela kroppen. Jag tror dock inte att det här är något tecken på att bebisen snart vill komma ut. Det är nog snarare min kropp som börjar ge upp. Jag får vara tacksam över att jag ändå hade så pass mycket muskler innan så jag klarat mig från mycket värk. Men nu känner jag mig som värsta klenisen...

Snälla snälla lilla söta bebis..

KOM UT NU!!!!! Du är ju färdigbakad så vad väntar du på?
Jag orkar inte mer snart.
Snälla koooom.. Jag längtar efter dig.

"Syskonkärlek"

img_2277 (MMS)

"Syskonkärlek"

Upp som en sol...

...ner som en pannkaka.
Idag var jag med om något hemskt. Jag trodde att min älskade Bea skulle försvinna.
Jag var iväg på fotvård och var jätteglad över det, så kom jag hem till Bea som varit själv de 2,5 h jag var borta. Hon låg inte på mattan eller i sin korg..
Då hörde jag hennes små tassar inne i sovrummet.. Så jag gick dit och möttes av den värsta synen so far i mitt snart 25 åriga liv. Bea hade förmodligen tänkt gå ut på balkongen och då fastnat i gardinen och försökt komma loss men istället bara snurrat och snurrat så hon nästan ströp sig själv.

Själva gardinen var tvinnad så många varv, ända upp till gardinstången. Jag skrek och sprang fram till na, och försökte slita bort gardinen från hennes hals men den satt svinhårt. Bea kraxade efter luft och jag grät och skrek.. Efter ett tags slitande kom jag på att jag skulle lyfta upp henne så hon fick luft. Och då fick jag äntligen bort den där jävla gardinen!!!

Jag pussade och kramade henne óch grät floder. Men det sket väl Bea i, hon ville dricka vatten och gå och sova. Det värsta är att jag tror att hon fastnade där ganska omgående när jag gick eftersom hon inte druckit nå vatten vilket hon annars gör tills det tar slut eller man säger åt na. Åååh mitt lilla hjärtegull... Hon verkar iaf må bra nu och det är huvudsaken!

Jag kan inte förstå...

...hur jag ska kunna älska någon minst lika mycket som jag älskar de här rackarungarna. <3


Kate Moss, släng dig i väggen!

img_4251 (MMS)

Kate Moss, släng dig i väggen!

Välkommen lilla barn.

Nu är allt klart inför den stora nedkomsten så nu är det frittfram för bebisen att säga hej till världen.
Vaggan är här, byrån är målad (skulle dock vilja ha nya handtag till den..), kläderna är tvättade och prydligt vikta. Vaggan och vagnen är bäddade, skötbordet är fyllt med allt utom blöjor, tavlorna är på plats m.m.

Det enda som jag inte har fixat än är bb-väskan. Jag har tagit fram en väska och slängt allt skräp som var i den innan, men jag har inte packat den än. Jag känner som så att om jag packar den och har allt klart så väntar nog ungen med att ploppa ut, men om jag inte är helt förberedd så kanske den vill komma ut tidigare. Lite som att vara singel och gå på krogen med orakade ben, nog fan får man ragg då medans när man förberett sig och tagit bort vinterpälsen så är man som osynlig.

Vi har heller inte hunnit köpa någon kamera än (jag ville göra det på mellandagsrean för att vara lite smart men Nicke tyckte det var bättre att vänta), men som tur är så har jag en fotogalen syrra som sagt att vi får låna hennes systemkamera när det är dags. Vi har ju en digi som funkar jättebra, kruxet är bara att den har några år på nacken och därför ett för stort minneskort så det inte passar i datorerna vi har nu och då får man inte så mycket användning för fotona. Och sladden är såklart spårlöst borta.


Lutande tornet i Pisa. Men ungen kan gärna...

img_1804 (MMS)

Lutande tornet i Pisa. Men ungen kan gärna få luta ut nu!!!!

Nytt kak/tårtfat! Jag köpte en ljusstake o...

img_2995 (MMS)

Nytt kak/tårtfat! Jag köpte en ljusstake och ett fat på loppis. Limmade ihop och voila! Tanken var att jag sedan skulle spraya det vitt så det såg ut som porslin men nu är jag mer inne på att behålla det så här. Plus att all sprayfärg gick åt till att grundmåla byrån igår. :)

Här är vår bebis bästa kompis! Leveransdat...

img_3668 (MMS)

Här är vår bebis bästa kompis! Leveransdatum: 28/9 Made by: Candy & Guran

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0