Nystart!

Idag kör vi operation nystart i dubbel bemärkelse.
Sigge har första dagen på nya dagiset och jag SKA jävlarimig se till att de här "renoveringskilona" försvinner! No more excuses!
Tillbaka till Sigge.. Jag tror att han vet att han ska börja på ett nytt dagis, i fredags när han skulle sluta så pussade han alla fröknarna, det har han aldrig gjort förut. Och han hade med sig en jättefin portfolie hem så jag fick lov att gråta lite.
Vi kommer verkligen att sakna källgården för han har ju trivts så himla bra. Men det kommer bli minst lika bra nu, och framförallt smidigare!

Veckan

Återigen så svischade en vecka förbi! Jag trivs med livet men önskar att det gick lite saktare. Jag hinner inte riktigt med, det händer nånting hela tiden! I torsdags var jag på återbesök hos ortopeden. Ny operation med 3-4 månaders rehab väntar. Som tur är så var det inte akut denna gång så jag tänkte att jag skulle stå ut till nästa sommar.
I fredags fick vi veta att Sigge ska få byta dagis. Det känns både bra och dåligt. Bra för att det blir smidigare och mer på vägen till jobbet för mig när jag går eller cyklar. Och såklart smidigare eftersom han får gå med Nova så de gånger jag och Jenny hjälps åt med hämtning så behöver man inte gå till två ställen.
Men det är lite jobbigt för han trivs så himla bra på hans nuvarande dagis. I början gillade han det inte men nu älskar han det!
Nåväl, vi får hoppas att det blir lika bra på nya dagiset!

Armband

Sigge brukar låna mitt armband och leka med. När han visar mig att han satt det på handleden så brukar jag säga att han är fin.
Nu i badet satt han och lekte med en ring som man skall stapla på en pinne. Han satte den runt handleden och sa:
"Äää hiin!"

Vilken tavla!

Idag när jag hämtade Sickan på dagis så fick jag beskåda det här fina konstverket!
Han är bra duktig alltså!

Söndag

Sigge gav oss lite sovmorgon efter gårdagens bröllopsfest för min kära mor som gifte sig med Lasse.
Vi sprang upp och väckte Nova som sov över hos oss.
Nova och Sigge satte sig i soffan och tittade på bubbel guppies.
En av guppiesarna sa:
"Säger hästen muuuu?"
Nova: "Neeeej!!"
Guppiesen: "vad säger hästen?"
Nova: "gnägg!"
Sigge: "Vov vov!"

Slooow doooown

När jag var hemma och var mammaledig så gick jag på öppis och babycafe. Det var de enda tiderna som behövde passas och det enda som hände. Ja förutom ett litet gesällprov i nov-dec.

Sen jag började jobba så tycker jag att det bara händer saker heeeeeeela tiden! Jag hinner inte med och känner mig jättevirrig.

Äh nu går jag och lägger mig!

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0