Stress

Föreställ dig att Sigge sover lite länge så man får stressa lite. Sen blir han vansinnig om han inte får se på tv INNAN han äter frukost. Jag får inte igång tvn. Han går med på att äta ändå. Äter länge och sakta! Eftersom det spöregnar så måste vi leta regnkläder. Efter lite skrik och bråk är han klädd. Och jag sliter åt mig ett par byxor från badrummet och packar med. Sen ska vi bara ha hjälmen... Hittar den inte! Börjar bli lite mer stressad.
Går ut i garaget och letar efter den andra hjälmen. Hör Sigge stå och tjattra vid garagedörren. Hör ett OOOOJJJJ! Han har hittat Niklas golfbollar och kastar utför uppfarten! Mer stress!
När golfbollarna var upplockade och Sigge satt fastspänd och med hjälm på cykeln så trampar vi i väg mot dagis. Lämnade Sigge och cyklar vidare..
Kommer till jobbet och drar på mig mina torra byxor. Det blir en stor knöl på ena byxbenet. Som tur var så upptäckte jag det på en gång för det var ett par gamla trosor!
Där har du vår morgon!

Veckans bild

Den här bilden satt uppe på dagis förra veckan som veckans bild. :)

Kindtänder

I natt har vi varit vakna typ hela natten. Och inte för att boka nån iphone5 för det fick jag minsann göra redan förra veckan! Telia ringde och berättade att jag stod på nån speciallista (antagligen för att jag var den enda människan i världen som fortfarande hade en 3gs) så jag fick som sagt boka en redan då. :)
Nåväl, i natt var vi vakna för att Sigge fick sjukt hög feber. Han fick sina första tänder rätt tidigt i livet och sen ploppade några till upp i ganska tät följd. Men sen har det stått still. Han har haft 8 tänder i säkert ett halvår. Men nu börjar kindtänderna komma. Och då inte en i taget utan fyra stycken! Inte konstigt att man har jätteont och hög feber.
Vi får hoppas att det blir bättre den här natten... För jag orkar inte vakna med såna här ögon en gång till!

Lycka

Ikväll var Jenny och Robert på föräldramöte så Nelly och Nova var här under tiden. Mosters små gullungar som är så stora och underbara!
De är verkligen fantastiska med Sigge och han avgudar dem!
När de åkt hem så somnade han som en stock.
I morgon efter jobb och dagis ska Sigge och jag åka och kolla när Nova spelar innebandy. Det blir spännande!

Nytt

Sigges snälla moster pysslade ihop en datumtavla till honom. Och jag hade en gammal guldig ram som fick lite svart sprayfärg på sig. Voila!

Ärliga Nova

Nelly satt och läste boken "Nusse-kudden". I boken hade Kalle tappat bort sin älskade kudde så han gick fram till alla tjocka människor och klämde dem på magen för att se om det var kudden som var sär innanför.
Nelly skrattade och då kom Nova och undrade vad hon skrattade åt.
Jenny sa: "Det va en gubbe som gick fram till alla tjocka och klämde dem på magen för att se om de hade hans kudde."
Nova tittar på mig och Jenny och säger sen: "Vadå? Klämde han så på er?"

Fullt upp

Idag har det varit full rulle fastän jag varit ledig. Sigge och jag hämtade Nova på dagis, vidare till leksaks affärn och kikade. Sen gick vi och hämtade Nelly i skolan. När alla var samlade gick vi hem och skulle kolla på film och käka glass eftersom det regnade och Sigge va lite hängig.

Efter ett tag så tyckte jag att Sigge andades snabbt och pipigt. Så när Jenny kom och skulle hämta brudarna så fick hon lyssna. Hon hörde samma sak så hon tyckte att jag skulle ringa 1177.

En stund senare satt Niklas, jag och Sigge i bilen mot Västerås. På barnakuten fick Sigge inhalera adrenalin först två gånger utan någon vidare förbättring. Sen två gånger till och då blev det lite bättre så vi kunde få åka hem och sova. Sen får vi se hur det är i morgon. Men han är ju en fighter så det är nog inga problem!

Man tackar!

Beställde en höstjacka från England i helgen, det stod att det kunde ta 20-40 arbetsdagar innan den kom. Så jag blev minst sagt svinjävla glad när den damp ner i brevlådan idag! Lite trång var den men jag kan ju va naken under!

Pust!

Det var en glad och pigg liten gosse som sprang in på dagis imorse, kramade fröken och vinkade glatt hejdå till mig. Så underbart att se!
De senaste veckorna när jag lämnat honom så har han varit jätteledsen och sprungit iväg när vi närmat oss dörren till dagis.

Han börjar verkligen bli stor nu! Sover i stor säng, äter helt själv, dricker ur glas och massa mer! Igår och idag kom även de första riktiga orden: bil och karta! An pekade på Doras karta och sa "karta"!
Världens roligaste kille!

Lycka är...

När mormor bakar och man får slicka skålen!

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0