När hjärtat svämmar över

Ibland blir jag bara så glad över att jag har en sån himla fin familj. 
Sigge är så fantastisk och förstår att jag inte kan göra någonting. Och han hjälper mig att hämta saker jag inte når och håller mig sällskap hela tiden. Och när jag tackar för hjälpen säger han bara: "Ingen orsak, mamma." Varje dag säger han något roligt så man inte kan hålla sig för skratt. Igår sa jag att han var underbar. Då svarar han: "Ja, jag är vacker. Vi älskar mig!"

Och så har vi lilla Mille som bara är så snäll hela tiden. Han bara är. Jag längtar tills jag kan gå och lyfta upp honom, men igår satt han i min famn en stund och somnade. Det var så himla mysigt. Så många självklara saker som är omöjliga att utföra nu. 

Min älskade Niklas är verkligen min hjälte. Han sköter matlagning, städning, två små barn och mig. Jag behöver hjälp att klä på och av mig, han byter mitt kylbandage hela tiden och ser till att jag har allt jag behöver. Behöver jag gå på toa så måste han gå med mig för rätt vad det är kan jag må jätteilla och vara tvungen att sätta mig ner. 
Men tidigt imorse när Niklas satt och matade Mille så gick jag upp på toaletten själv och jag blev så glad över att jag klarade det! 
Men svetten rann efteråt!

Idag är jag en dag närmare..
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0