Måndag

Jag började ett inlägg för några dagar sedan men blev distraherad av något och sedan försvann det. 
Livet flyter på här hemma, jag har fått börja träna på gymmet på sjukgymnastiken och nu tycker jag mig tillochmed se att det kommit tillbaka lite muskler på benet. Det är i alla fall inte lika sladdrigt längre!

M börjar närma sig halvåret och är fortfarande världens snällaste! Han sover fortfarande hela nätterna 19-08 i sin säng i sitt rum utan att vakna en endaste gång. Vi försöker gå över till att äta mat istället för ersättning men eftersom han är ett matvrak så brukar det behövas nån flaska då och då i alla fall. Han sitter själv sedan en månad ungefär, det gick bara på en dag så kunde han det men man får ju vara på sin vakt för rätt vad det är så kan han vicka. Han har börjat upptäcka sin röst och kan ibland sitta och skrika lite och testa lite ljud men då kommer storebror S och ber honom att lugna sig. S är verkligen Ms stora idol. Han skrattar så han kiknar bara han ser S. S bryr sig väl inte lika mycket om sin lillebror men när han väl gör det så värmer det extra mycket i hjärtat. 

S har också blivit en helt fantastiskt snäll liten människa efter några trotsiga månader under hösten. Han säger så fina saker hela tiden, om han inte sett mig på några minuter så brister han allt som oftast ut i ett: "Åh, mamma vad jag är glad att se dig!" 
Idag dammtorkade jag fönsterbrädan varpå han säger att jag städar så fint. 
Blöjorna har han slutat med helt nu. Det gick på en vecka! Han sover inte med någon blöja heller och han säger till när han behöver gå på pottan. Det trodde jag verkligen inte för tre veckor sedan!

Varje dag är jag väldigt glad och stolt över mina barn men idag lite extra! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mjsm

Tankar, vardag, livet..

RSS 2.0